Home
»
Toepassingen
» Logistiek

Logistiek

Transport branche
  • Corrosie- en chemischbestendig
  • Weer- en waterbestendig
  • UV-bestendig
  • Elektrisch en thermisch Isolerend
  • Onderhoudsarm
  • Relatief laag soortelijk gewicht, dus gewichtsbesparing

Nederland is een distributieland. Door onze havens en ligging zijn wij een soort van logistieke draaischijf voor de rest van de wereld.

Duurzaamheid, gewichts- en kostenbesparing (respectievelijk uit milieu- en concurrentieoogpunt) hebben constante aandacht in deze sector die altijd in beweging is. De grootste milieubelasting van transportmiddelen ontstaat door het brandstofverbruik, dat sterk wordt bepaald door het gewicht van een transportmiddel. Bij het milieuvriendelijker maken van producten, is gewichtsbesparing dan ook een belangrijk aandachtspunt.

Dankzij toepassing van kunststof zijn vrachtwagens lichter geworden en is het aardolieverbruik afgenomen. Tevens hebben vrachtwagens met een lager eigen gewicht een groter nuttig laadvermogen. Veel ritten worden beperkt door het maximaal toelaatbare gewicht van de aanhanger. Gewichtsreductie betekent dan meer lading per truck, zodat er minder ritten nodig zijn.

Voor de transportsector produceren wij vele producten, waaronder: - Hoekprofielen - Constructiedelen - Vloerdelen - Zijwanden.

Voor AdBlue distributie maken wij geïsoleerde dispenser-units die tevens dienen als vloeistofdichte opvangvoorziening. Uiteraard zijn deze units voorzien van het DiBt-keurmerk. Want Bijl staat voor kwaliteit!

Projecten - Logistiek

AdBlue

AdBlue opvangbakken met binnentank

GVK afdekprofielen

Voor luchtbehandeling systemen van bussen

GVK laadvloeren

Composiet Laadvloeren

Contact

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen, kunt u contact met ons opnemen.

Terug naar boven